Over Toppie2018-10-23T11:47:08+00:00

Over Toppie

Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten voor alle kinderen in Dordrecht. Dat is het Toppie Dordrecht programma.

Het programma Toppie Dordrecht heeft als uitgangspunt dat alle kinderen in Dordrecht kansrijk en gezond kunnen opgroeien. Het programma geeft kinderen de mogelijkheid om te ontdekken wat ze leuk vinden en laat ze nadenken over gezonde keuzes en positief gedrag. Daarnaast zet het programma ouders (en andere opvoeders) in actie en vormen de activiteiten een natuurlijk ontmoetingsmoment tussen kinderen en tussen ouders.

Het Toppie programma richt zich op kinderen t/m 12 jaar en hun ouders. Op een laagdrempelige manier kunnen kinderen kennismaken met activiteiten op het gebied van sport, spel, cultuur, natuur en het ontwikkelen van vaardigheden.

Toppie Dordrecht wil graag initiatieven vanuit de doelgroep of vanuit betrokken ouders/bewoners mede mogelijk maken. Ideeën of suggesties zijn altijd welkom en ondersteuning bij initiatieven die passen bij Toppie Dordrecht is altijd mogelijk.

Toppie Dordrecht is een initiatief van:

Toppie Dordrecht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Toppie Dordrecht werkt samen met:

 

Voorwaarden activiteiten

In Dordrecht worden tal van activiteiten door verschillende partijen aangeboden en verzorgd. Onwijs leuk voor uw kind(eren) om aan deel te nemen. Op de Toppie website staat zo compleet mogelijk het aanbod in de gemeente Dordrecht. Zo ziet u op onze website al het activiteitenaanbod, georganiseerd door onze partners of Toppie zelf. 

 

Toppie activiteiten

Vanuit het Toppie programma bieden wij allerlei activiteiten aan voor de leeftijdscategorie 1,5 t/m 12 jaar. Al deze activiteiten kunt u op onze website en op onze facebookpagina terugvinden. Het aanbod wordt het hele jaar vernieuwd en aangepast. Activiteiten op de website waar Toppie als organisator benoemd is, behoren tot het Toppie programma. U zult ook zien dat deze activiteiten zijn voorzien van het Toppie logo.

Voor de voorwaarden van deze activiteiten kijkt u op onze website.

 

Activiteiten met dit logo behoren tot het Toppie programma.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Activiteiten partners

Daarnaast staan er op onze website ook vele activiteiten die aangeboden worden door onze partners. Samen met hen streven wij ernaar om veel leuke activiteiten te kunnen aanbieden. Mede door onze partners hebben we een divers aanbod in de gemeente.

Voor de aangeboden activiteiten van partners is Toppie niet verantwoordelijk. Voor de voorwaarden van deze activiteiten als ook voor eventuele vragen over deze activiteiten verwijzen wij u graag door naar de contactgegevens van deze partner.

 

Activiteiten aanbieden?

Wilt u partner worden van Toppie en uw activiteiten via onze site aanbieden? Deze site wordt bij alle basisscholen, samenwerkingspartners en andere organisaties onder de aandacht gebracht. Het bereik van alle activiteiten is hierdoor groot. Als u uw activiteit op onze website wilt plaatsen, vul dan het onderstaande invulformulier zo compleet mogelijk in. De Toppie coaches zullen het vervolgens, als het aan de voorwaarden voldoet, op de website plaatsen.

Link naar het invulformulier: activiteit aanbieden.

Voor meer vragen neem gerust contact op met Toppie.

//