Toppie Dordrecht organiseert activiteiten voor alle kinderen van 0-12 jaar in Dordrecht. De Toppie thema’s zijn:

  • Sport
  • Spel
  • Natuur
  • Cultuur
  • Gezondheid

Toppie helpt je kind ontdekken wat het leuk vindt en biedt een ontmoetingsplek voor (groot)ouders en kinderen. Het programma Toppie Dordrecht heeft als uitgangspunt dat alle kinderen in Dordrecht kansrijk en gezond kunnen opgroeien. Toppie Dordrecht is een initiatief van:

                         

Toppie Dordrecht wordt mede mogelijk gemaakt door:

      

Toppie Dordrecht werkt samen met:

                    

Toppie Dordrecht wil graag leuke activiteiten voor deze kinderen in kaart brengen. De activiteiten op onze kalender worden georganiseerd door Toppie maar ook door andere partijen, verenigingen, ouders/ bewoners enz. Wil je alle activiteiten zien of leuke activiteiten toevoegen op deze site? Kijk hiervoor op onze activiteitenkalender pagina.

Ideeën of suggesties zijn altijd welkom en ondersteuning bij initiatieven die passen bij Toppie Dordrecht is altijd mogelijk.

Toppie activiteiten

Vanuit het Toppie programma bieden wij allerlei activiteiten aan voor de leeftijdscategorie 0 t/m 12 jaar. Al deze activiteiten staan op onze website en op onze facebookpagina. Het aanbod wordt het hele jaar vernieuwd en aangepast. Activiteiten op de website waar Toppie als organisator benoemd is, behoren tot het Toppie programma. Deze activiteiten zijn voorzien van het Toppie logo.

Voor de voorwaarden van deze activiteiten kijkt u bij de activiteiten kalender.

Activiteiten met dit logo behoren tot het Toppie programma. In de activiteitenkalender staan ook activiteiten aangeboden door andere aanbieders. Deze activiteiten zijn alleen voorzien van het logo van de aanbieder en bevat dus geen Toppie logo.

Voor meer vragen over Toppie activiteiten neem gerust contact op met Toppie. Voor vragen over activiteiten aangeboden door andere aanbieders verwijzen wij je naar hen door.